dimecres, 4 de novembre del 2015

I TORNEIG DE PÀDEL INDIVIDUAL "BAR SA PISCINA"


El torneig es disputarà el divendres 13 a partir de les 18:00 h. i el dissabte 14 de les 9h. fins el migdia les 14:00 aproximadament, fins la conclusió de la final.
El formant és d'un torneig ràpid, partits curts d'un set o 9 jocs de durada (depenent d'inscripcions o temps). Cada persona jugarà de forma individual, és a dir, no tendrà una parella fitxa en cada partit, si no que les parelles aniran canviant i cada partit es jugarà amb una persona diferent. (Les parelles es realitzaran per sorteig). Fins arribar a la fase final on ja si es tendrà una parella definitiva, obtinguda per puntuació i sorteig.
Hi haurà trofeus pels finalistes. I després de la final, hi haurà un dinar al bar la piscina amb el preu de 10€ per tothom que vulgui venir.
El que cercam divertir-nos tots junts, conèixer gent nova i provar de jugar d'una manera diferent i amb altres persones que no hauríem jugat mai.
Si vols gaudir d'una experiència diferent apunte't al 659798918 (Joan Antoni) o al Bar Sa Piscina de Campanet. Per qualsevol dubte o informació cridar al mateix número.
Dia 12 de novembre darrer dia d'inscripcions!!